Onze activiteiten

De bedrijven binnen Group De Ceuster kunnen opgedeeld worden in twee internationale businessunits: De Ceuster Plant care en De Ceuster Animal care. Deze divisies worden op hun beurt ondersteund door een aantal gemeenschappelijke afdelingen (Communication & Events, Finance, HR, ICT, SHEQ) en door De Ceuster Biosciences, gespecialiseerd in onderzoek en biotechnologie.

 

De Ceuster Plant care

Met onze Plant care-divisie beschikken we over meer dan 45 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en ecologische meststoffen. In de loop van de jaren werd dit productengamma uitgebreid met de beste potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen, graszaden en oplossingen voor de preventie en/of behandeling van plantenziekten. Dankzij eigen filialen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, maar ook door partnerships met distributeurs in tal van andere landen, wordt onze kwaliteit wereldwijd gewaardeerd door professionals en tuinliefhebbers.

Bedrijven

DCM Dumona

Partnerbedrijven

de ceuster

 

De Ceuster Animal care

Onze Animal care-divisie is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van concentraten, proteïnen en mengelingen van droge ingrediënten voor veevoeding. Met een sterke focus op ontwikkelingslanden, leveren wij oplossingen op maat, rekening houdend met de plaatselijke klimatologische omstandigheden, de beschikbaarheid van grondstoffen, de financiële middelen en de infrastructuur van het betreffende land.

Daarnaast zijn we eveneens gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen aan pluimveehouders. Meer bepaald leggen we de focus op diverse automatisatie- en renovatieprojecten voor startende en reeds bestaande pluimveebedrijven.

Bedrijven

Intraco belcofeed poultec valli

 

De Ceuster Biosciences

Binnen de Biosciences-divisie hebben we een eigen onderzoekscentrum Scientia Terrae en werken we samen met diverse partners uit de academische wereld. Dankzij deze unieke uitwisseling van kennis, ervaring en expertise, slagen we er samen in om fundamentele wetenschap te vertalen in praktische toepassingen en innovatieve oplossingen voor consumenten en professionele eindgebruikers.

Partnerbedrijven

Scientia Terrae