Openstaande vacatures

Je kan al onze openstaande vacatures terugvinden op deze website, per land en per entiteit. Om het sollicitatieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij iedereen online te solliciteren. Heb je een interessante vacature gezien op onze website? Klik dan op de “solliciteer nu” knop die je onderaan de vacaturebeschrijving vindt. Vul dit formulier in en jouw sollicitatie komt automatisch in onze database terecht, gelinkt aan de vacature waarvoor je gesolliciteerd hebt.

Bekijk hier onze openstaande vacatures  

Spontane sollicitaties

Vind je tussen de openstaande vacatures niet meteen wat je zoekt, maar spreekt een toekomstige functie binnen de bedrijvengroep van GroupDC jou sterk aan? Registreer je dan nu via onze knop “Spontane sollicitatie”. Van zodra we vervolgens een vacature hebben openstaan waarvoor jouw profiel in aanmerking komt, zullen we je zelf een mailtje sturen met de vraag om op de betreffende vacature te solliciteren.

Jobstudenten

Ben je minstens 15 jaar en wil je graag aan de slag gaan als jobstudent bij GroupDC? Registreer je dan nu onder de knop “jobstudent”. In de loop van de maand mei/juni hebben we een zicht op de mogelijke vakantiejobplaatsen en contacteren we jou als je in aanmerking komt voor een vakantiejob bij GroupDC.

Stages

Jaarlijks bieden we aan een aantal studenten de kans om stage te lopen binnen één van de entiteiten van onze bedrijvengroep. Volg je momenteel een opleiding en heb je interesse om stage te lopen binnen GroupDC? Registreer je dan nu via de knop “Stageplaatsen”. In de loop van het voorjaar hebben we een zicht op de mogelijke stageplaatsen en contacteren we jou als je in aanmerking komt voor een stageplaats bij GroupDC.