De Ceuster Plant care

Binnen de Plant care divisie is DCM het meest gekende merk bij het grote publiek. Het bedrijf beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en organisch-minerale meststoffen en is hierin Europese marktleider. In de loop van de jaren werd dit productengamma uitgebreid met de beste potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen, graszaden en oplossingen van natuurlijke oorsprong voor de preventie en/of behandeling van plantenziekten.

Dankzij eigen filialen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de US, maar ook door partnerships met distributeurs in tal van andere landen, wordt de kwaliteit van DCM wereldwijd gewaardeerd door professionals en tuinliefhebbers.

Met de integratie van Saniflor uit Belgiƫ, Dumona in Frankrijk en de Hawita groep met vestigingen in Duitsland, Italiƫ en Letland, behoort de Plant care divisie van GroupDC tot de top vijf van substraatproducenten in Europa, met focus op de productie van potgrond, bodemverbeteraars en afdekmaterialen. Hawita Duitsland produceert ook kwekerspotten en plantpluggen.

De Ceuster Plant care wil elke hobby-tuinier en professionele tuinder optimaal ondersteunen met kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. We zijn vooruitgangsdenkers met groene vingers en een groen hart, dus hoe beter we de natuur begrijpen, hoe beter we haar een handje kunnen helpen met technologische innovaties. Daarom zetten we ook sterk in op onderzoek en ontwikkeling.

Bedrijven

DCM Dumona Saniflor

Partnerbedrijven

de ceuster