Tips & tricks

Mbt je CV

Je CV is in eerste instantie een informatief document. Het dient ons te informeren over je ervaring, opleiding, competenties en eventuele andere relevante informatie. Vanuit dat perspectief is het belangrijk dat het CV goed gestructureerd, nauwkeurig en alomvattend is.

Mbt het interview

Zorg voor een goede voorbereiding met de focus op ons bedrijf en het betreffende functieprofiel. Het doel van het sollicitatiegesprek bestaat erin om de competenties te beoordelen die betrekking hebben op de functie waarvoor je solliciteert. Dit is de uitgelezen kans om je persoonlijkheid, motivatie en relevante werkervaring in de verf te zetten. De indruk die je nalaat tijdens het interview heeft een belangrijke waarde. Wees vooral punctueel, nauwkeurig en duidelijk in je communicatie én tracht te luisteren met de nodige aandacht. Het interview is ook een kans voor jou om vragen te stellen over ons bedrijf en de functie waarvoor je solliciteert.

Mbt je registratie

Van zodra je je registreert als kandidaat jobstudent, stagiair(e), spontane sollicitant of als kandidaat voor een openstaande vacature, zal je een email ontvangen die je sollicitatie bevestigt. Heb je 24u na je sollicitatie nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen en vind je deze ook niet terug onder “ongewenste email”, dan is er vermoedelijk iets misgelopen. We raden je dan aan om het sollicitatieformulier opnieuw in te vullen en je zo alsnog te registreren.