Luciana

Medewerkster Facilities

Sinds 2010 ben ik in dienst bij Group DC. Ik kwam er terecht via een interim kantoor. Eén van de vaste medewerkers stopte en dus kwam ik in haar plaats om het werk over te nemen. Na enkele maanden kreeg ik een vast contract.

"Het is fijn om te voelen dat je werk geapprecieerd wordt"

Binnen de dienst Facilities zijn we in het DCM gebouw momenteel met vier collega’s, ieder van ons heeft zijn eigen post. We kunnen bij elkaar terecht, maar tegelijkertijd werken we erg zelfstandig.

Momenteel ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van het DCM hoofdgebouw. Hier en daar heb ik weleens een fijn gesprek met één van de collega’s in de kantoren of in de keuken. De collega’s helpen elkaar waar nodig. Bijvoorbeeld als iemand afwezig is zullen we het werk verdelen en een aantal extra taken erbij nemen. Bij ons staat iedereen er steeds voor open om te helpen waar nodig.

Waarom ik graag bij DCM werk? Omdat ik allemaal fijne collega’s heb. En dan heb ik het niet enkel over mijn eigen afdeling, wat voor een groot bedrijf toch niet zo vanzelfsprekend is. Ook is het fijn om te voelen dat je werk geapprecieerd wordt. Het zijn allemaal stuk voor stuk fijne mensen.