Sally Peeters

R&D Administrator bij DCM

Mijn carrière binnen DCM startte in 2001 als exportmedewerker, een zeer boeiende job waarbij ik een stukje van de wereld heb leren kennen vanachter mijn bureau. In 2004 ondernam ik een semi-wereldreis van 7 maanden. Tijdens mijn afwezigheid groeide onze exportafdeling sterk en ging mijn takenpakket er anders uitzien, met meer focus op administratieve ondersteuning.

Het netwerk van onze R&D afdeling is voortdurend in beweging, wat van DCM een boeiende omgeving maakt om in te werken.

In 2016 maakte ik de overstap naar de R&D afdeling van DCM, waar ik sindsdien werkzaam ben als Management Assistant. Hier houd ik mij enerzijds bezig met het ondersteunen van onze R&D Manager bij het dagelijkse reilen en zeilen van haar afdeling en de verschillende onderzoeksgroepen. Anderzijds ontferm ik me over het beheer van diverse vertrouwelijkheids- en onderzoekscontracten. Daarbovenop beheer ik de merkenportefeuille van DCM en neem ik de rol van interne vertrouwenspersoon op.

Ik hou enorm van de veelzijdigheid van mijn job. Het is fijn samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen en entiteiten binnen Group DC. Bovendien is het netwerk van onze R&D afdeling en de biotechnologie sector in het algemeen voortdurend in beweging, wat van DCM een boeiende omgeving maakt om in te werken. Innovatie en duurzaamheid wordt hier hoog in het vaandel gedragen, waarbij er dagdagelijks over de afdelingen heen wordt samengewerkt om deze waarden in praktijk te brengen.

Er wordt een gezonde dosis zelfstandigheid verwacht, maar daar staat een flexibele werkgever tegenover en een team van collega’s waarbij je altijd ten rade kan.