Michelle

Research Assistant bij Scientia Terrae

Na mijn studie in Biologie ging ik op zoek naar een eerste job. Via mijn school kwam ik reeds in contact met Scientia Terrae, ook had ik een enorme interesse in het zusterbedrijf DCM. De meststoffen hebben een organisch, biologisch en duurzaam karakter, wat voor mij een belangrijke troef van het bedrijf is. Omdat ik de link met DCM al gevonden had, besloot ik mijn kans te wagen bij hun onderzoeksinstituut Scientia Terrae. In maart 2018 mocht ik starten.

"Het geeft me energie om mee te bouwen aan vernieuwing".

Binnen het onderzoekscentrum werk ik vooral aan proeven gericht op DCM. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de Minigran® korrel, maar er zijn ook heel wat andere projecten. Telkens openen we een nieuw project waar ik enkele weken aan werk.

Ik vind het fijn om duidelijke linken te zien tussen mijn studie en mijn job. Ook vind ik de manier van werken bij Scientia zeer fijn, we werken in functie van protocollen. Hier zijn telkens richtlijnen waardoor je duidelijk en afgebakend te werk kan gaan.

Daarnaast geeft het me energie om mee te bouwen aan vernieuwing. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, we zijn een hecht team en ondersteunen elkaar waar kan en nodig is. Deze onderneming is zeer multicultureel en ieder heeft zijn eigen expertise waardoor je veel van elkaar kan leren.