Pascal

Engineering Manager bij DCM

Na meer dan 25 jaar professionele ervaring kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Via een eerder toevallige samenwerking met een rekruteringskantoor vernam ik de vacature van Engineering Manager bij DCM.

"We zijn allemaal deel van de familie en we trekken samen de kar om het bedrijf optimaal te doen functioneren".

Deze vacature leek me een fijne nieuwe uitdaging, wat ook bleek uit een eerste gesprek waar ik de structuur van het bedrijf leerde kennen, vernam wat er werd verwacht, leerde hoe de aansturing van het team zou verlopen, etc. Het gaf meteen een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin om te starten.

In maart 2018 begon ik officieel in mijn nieuwe functie bij DCM.

De functie die ik vandaag uitvoer is zeer breed en uiteenlopend. Samen met mijn team sta ik in voor nieuwe projecten, onder andere: onderhandelingen over nieuwe machines, signalisatie rond en in de gebouwen, de opvolging van nieuwe gebouwen,…  Maar ook het onderhoud van machines en de zorg voor gebouwen en terreinen hebben dagelijks een plaatsje in mijn agenda.

Bovenaan mijn prioriteitenlijst staat mijn team. Open communicatie is erg belangrijk! Zodra je weet wat er speelt op professioneel maar ook op privé vlak kan je er ook naar werken. Bovenal wil ik naast een goede leidinggevende,  vooral een goede medewerker zijn en sta ik mijn afdeling bij daar waar ik kan.

Naast mijn afdeling,  heb ik veel contact met de rest van de organisatie en opteer ik een luisterend oor te zijn voor onze productiehal-medewerkers en een goede verstandhouding te hebben met mijn verantwoordelijke en de bedrijfsleider.

Met een zekere fierheid vertel ik dat ik deel uitmaak van het Group De Ceuster team. We zijn allemaal deel van de familie en trekken samen de kar om het bedrijf optimaal te doen functioneren. Een firma die zo wil blijven groeien en ambitieus is, geeft mezelf als werknemer veel drive om door te gaan!