Yves Yskout

Procurement Administrator bij DCM

In 2017 startte ik bij DCM in een job, die me vanuit de vacature al op het lijf geschreven was. Het bleek een goede match, niet enkel qua taakinhoud maar ook qua collega’s. Ons team is hecht, we hebben allemaal een rustige persoonlijkheid, maar een praatje af en toe ontbreekt zeker niet. En er wordt ook heel wat gelachen!

Ondanks de sterke groei de afgelopen decennia, staat de werknemer en de klant nog steeds centraal bij DCM.

DCM is nog steeds in volle groei, wat ervoor zorgt dat mijn job op enkele jaren tijd enorm geëvolueerd is en blijft evolueren. Zo ben ik dagelijks bij heel wat logistieke projecten betrokken, ben ik verantwoordelijk voor de algemene afspraken met onze transporteurs en krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis van SAP en Excel bij te schaven en te delen. Ik leer hier nog iedere dag bij, wat voor mij een zeer mooie plus is!

Mijn job is zeer gevarieerd met taken die me één voor één goed liggen. Het is fijn om voor DCM te werken omdat er hier een heel familiale sfeer hangt. Het contact met de verschillende afdelingen verloopt vlot en op een losse manier, waarbij iedereen echt geapprecieerd wordt.

Ondanks de grote groei de afgelopen decennia, staat de werknemer en de klant nog steeds centraal bij DCM. Er is niet enkel appreciatie tussen de collega’s onderling, maar ook van bovenaf. Ik zit hier in een toffe job, binnen een geweldig team, waar ik de mogelijkheid heb om te blijven groeien.