Astrid Danau

Marketing & Sales Administrator Belux bij DCM

Ik ben sinds juli 2018 aan het werk bij Group DC als Marketing & Sales Administrator Belux.

Al hebben we niet allemaal dezelfde job of expertise, toch komt hulp langs alle kanten.

In deze job fungeer ik als de link tussen sales en marketing, wat maakt dat ik zeer nauw samenwerk met beide afdelingen. Ik geef door wat de sales afdeling nodig heeft qua communicatie. Denk maar aan  tekstuele input voor advertenties, banners, affiches, nieuwsbrieven, beursmaterialen,… En marketing steekt het in een mooi jasje. Iedereen staat open voor feedback, wat de samenwerking vlot doet verlopen. En zo komen we samen tot het gewenste resultaat. Ik geef het definitieve akkoord voor druk.

Wat deze functie voor mij aantrekkelijk maakt is de diversiteit. Elke dag is anders en je weet ’s ochtends niet hoe je dag zal verlopen. Ook spreek ik een aardig mondje Frans en kan ik dit in deze functie onderhouden dankzij een dagelijks contact met onze Franstalige collega’s en klanten.

Wat maakt dat ik graag bij Group DC werk, is de sfeer en loyaliteit ten opzichte van het bedrijf en de collega’s. Iedereen helpt elkaar waar mogelijk. Al hebben we niet dezelfde job of expertise, toch komt hulp langs alle kanten. Ook onze managers zijn goed aanspreekbaar. Dit alles maakt dat het familiegevoel sterk aanwezig is.