Mats Mees

Product Manager Naturapy® bij DCM

Tijdens mijn laatste jaar als Bio-Ingenieur leerde ik DCM kennen. We gebruikten hun potgrond in het lab en we bezochten ook Scientia Terrae, het onderzoekscentrum. Toen ik op zoek was naar een eerste werkervaring dacht ik terug aan DCM. In 2016 kon ik starten in een allround technische binnendienstfunctie. Ik stond onder andere in voor enkele marketing gerelateerde taken en was het aanspreekpunt voor technische vragen van verkopers en klanten. Voor mij was het fijn dat deze functie zeer breed was en dat ik snel veel bijleerde, waaronder ons volledige productenpakket.

Bij DCM delen de collega's dezelfde passie.

In 2018 startte ik als Product Manager van DCM Naturapy®, een assortiment van oplossingen die uitgaan van het respect voor de natuur. Binnen dit nieuwe productengamma zorg ik voor het beheer van deze producten van A-Z. Wat wil zeggen vanaf de start van een nieuw product, tot een product dat uit de rekken gaat. Onder andere: verpakking, stockbeheer, productverbeteringen,… Daardoor kom ik bij de verschillende stappen in contact met vele afdelingen. Verder ben ik nog steeds een aanspreekpunt voor de verkoopploeg en klanten bij technische vragen.

Bij DCM delen de collega’s dezelfde passie. Dankzij mijn grote interesse in de producten, laat dit snelgroeiende bedrijf me zeker niet op mijn honger zitten. Daarnaast geeft de veelzijdigheid van de functie me een drive om mee te groeien.