Laurent Bernaerts

Technical Expert - Naturapy® bij DCM

Na meer dan 20 jaar ervaring in de gewasbescherming en vanuit een passie voor het vak, startte ik in 2005 bij Group De Ceuster. Ik werkte mee aan diverse projecten en bouwde zo doorheen de jaren een goede vertrouwensrelatie op met onze klanten.

Je passie kunnen delen met je werkgever en je collega’s, maakt het ontzettend fijn om hier te werken.

Sinds 2015 ben ik mee in het nieuwe project bij DCM gestapt, de lancering van het Naturapy® gamma. Dit is de ‘jongste telg’ binnen ons productassortiment voor particulieren. Het is gebaseerd op onze duurzaamheidsfilosofie en gaat uit van het gezond starten en gezond houden van planten, eerder dan het genezen ervan. Binnen dit concept kan ik mijn expertise enorm goed inzetten en delen. In samenwerking met onze product managers en de afdeling verkoop, gaan we na waar de markt naar op zoek is. Daarnaast ondersteun ik het marketing team voor de verpakkingen. Daarvoor ga ik er regelmatig op uit met onze huisfotografe om zo samen de best passende beelden en foto’s te vinden.

Voor mij start mijn job vanuit een passie en gedrevenheid. En dat geldt zeker niet voor mij alleen, het is fijn om dezelfde passie te delen met je werkgever. Als ik Herman De Ceuster hoor spreken, krijg ik echt kippenvel. De visie ‘met elkaar, voor elkaar, om elkaar’ is hier duidelijk te voelen. We blijven groeien omdat we optimaal willen voldoen aan de noden van onze klanten. En dat doen we met plezier!

Wat ik blijf appreciëren hier is de mogelijkheid tot groeien. Dat doen we met ons productgamma, maar ook als persoon kunnen én mogen we groeien in onze functie. En dat hoeft niet altijd hoger op de ladder te zijn, maar je mogen uitleven in wat je kan, je weg zoeken zoals de wortels van planten dat doen, om er zo het beste uit te halen. Zo heb ik de afgelopen jaren heel wat zaken mee ontwikkeld en werd ik bij tal van projecten betrokken. En ongetwijfeld zullen er nog heel wat opportuniteiten volgen in de 15 jaar die me hier nog resten.