Eline Geudens

Administratief bediende bij Belcofeed

Op 2 april 2015 startte ik als ondersteunend administratief bediende bij Belcofeed. Wat een tijdelijke opdracht van één maand zou zijn, werd uiteindelijk een vaste job waar ik intussen al meer dan 8 jaar doorbreng.

De gevarieerde job, de goede werksfeer en het leuke team zorgen ervoor dat ik me elke dag opnieuw voor 200% blijf inzetten.

Binnen mijn functie geniet ik van een zeer veelzijdig takenpakket, allerhande administratieve taken wisselen mekaar af met daarbij nog de productie- en transportplanning. Dit laatste in zeer nauwe samenwerking met mijn collega’s binnen Belcofeed en Intraco. De planning kan elke dag wijzigen door onvoorziene omstandigheden, wat elke dag een nieuwe uitdaging maakt.

Het leuke aan mijn job is dat ik naast bergen papierwerk ook heel veel menselijk contact heb. De telefoon staat hier nooit stil en er passeren dagelijks heel wat chauffeurs voor laadinstructies en documenten. Hierdoor komt mijn talenkennis van Engels, Frans en Duits ook regelmatig van pas.

Naast de jobinhoud zelf, zorgen mijn collega’s ervoor dat ik elke dag met plezier kom werken. Iedereen staat klaar voor elkaar en er wordt heel wat gelachen. Bij Belcofeed ben ik vooral omringd door mannen, maar die helpen me maar al te graag uit de nood. Maar ook met de collega’s van Intraco in Antwerpen is er een nauwe samenwerking. Een hele dag door stemmen we zaken met mekaar af om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en alle klanten tevreden te stellen.

Mijn werk is nooit saai. Het zijn repetitieve taken, maar toch elke keer net iets anders, met elke dag nieuwigheden op mijn pad. Flexibiliteit, kort op de bal spelen en een goede opvolging vormen de basis voor het dagelijkse reilen en zeilen. Het is een boeiende markt met veel kansen.

De gevarieerde job, de goede werksfeer en het leuke team zorgen ervoor dat ik me elke dag opnieuw voor 200% blijf inzetten.