Maria Vasseur Coronado

Research Associate bij Scientia Terrae

Ik ben in 2019 gestart bij Group De Ceuster in het kader van mijn Marie Curie-beurs. Ik ben begonnen bij DCM maar ben kort daarna overgestapt naar Scientia Terrae. Daar ben ik als Research Assistant in de plantenkliniek aan de slag gegaan. Na ongeveer 6 à 7 maanden ben ik overgestapt naar het bacteriofagenproject. In januari van dit jaar werd ik Research Associate, waar ik erg trots op ben!

Het is moeilijk om weg te zijn van je familie, maar werken in zo'n geweldig familiebedrijf met zo'n interessante baan maakt het veel gemakkelijker!

Ik vind het heel fijn hoe mijn job bij Scientia Terrae geëvolueerd is. Toen ik begon lag de focus op wortelanalyses en routinewerk, nu kan ik me richten op onderzoek en ben ik betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Toen ik bij Scientia Terrae begon, heb ik benadrukt dat het me zou interesseren om betrokken te zijn bij R&D. Het is echt geweldig dat ze hier rekening mee hebben gehouden in de verdere evolutie van mijn job.

De dingen die ik het meest waardeer bij Scientia Terrae zijn de integriteit, de innovatie, de werkethiek en het respect. Het is een familiebedrijf met een open communicatie waar je betrokken wordt bij interessant onderzoek en dankzij de interne mobiliteit kan doorgroeien in de richting van jouw keuze.

Ik vind het vaak moeilijk om weg te zijn van mijn familie en vrienden. Maar werken bij Scientia Terrae, waar je omringd wordt door geweldige collega's en zo’n interessante job kan doen, maakt het veel gemakkelijker!