Dorien

Administratief Medewerkster bij Belcofeed

Toen ik anderhalf jaar geleden als administratief medewerkster aan de slag ging bij Belcofeed, was ik daar officieel de eerste vrouw in dienst. Daarvoor gebeurde iedere vorm van administratieve ondersteuning door zusterbedrijf Intraco, en had Belcofeed vooral productiemedewerkers, magazijniers en technisch personeel in dienst. Dat waren toevallig allemaal mannen. Met de komst van een administratieve vacature kwam daar dus door mijn toedoen verandering in.

Ik haal veel voldoening uit de sfeer, de teamspirit en de appreciatie die ik van mijn collega’s en leidinggevenden krijg.

Binnen mijn functie ben ik receptioniste, intern HR assistent, administratieve duizendpoot en volg ik de kwaliteitscontrole op; een zeer veelzijdig takenpakket. Vooral in het begin was het stevig zoeken naar nieuwe structuren en methodieken aangezien de functie nog helemaal diende uitgebouwd te worden. Deze uitdaging schrikte me niet af maar gaf me net energie om er met de nodige gebetenheid en gedrevenheid in te vliegen.

Bij Belcofeed heb ik ontdekt hoe een voltijdse job te kunnen combineren met een gezinsleven. Ik ben mama van twee dochtertjes en zij behoren tot mijn absolute prioriteit. Anderzijds wil ik me ook op het werk voor de volle 200% kunnen inzetten. Dankzij de flexibiliteit in het bedrijf, kan ik me voor beide rollen op een gepassioneerde manier engageren. Daarnaast haal ik veel voldoening uit de sfeer, de teamspirit en de appreciatie die ik van de collega’s en leidinggevenden krijg. Ook de vrijheid om kleine projecten zelfstandig uit te werken, zie ik als een sterke toegevoegde waardHRe.