Akeem

Magazijnier bij DCM

In 2014 startte ik voor het eerst bij GroupDC als interim kracht in het magazijn, van februari tot en met mei. 3 jaar lang kwam ik telkens terug als helpende hand tijdens het hoogseizoen. In 2017 kreeg ik telefoon van mijn toenmalige verantwoordelijke of ik weer kon starten. En ik moet eerlijk zeggen, DCM was me echt bijgebleven, dus ik ging er meteen aan de slag. Een jaar later, in 2018, kreeg ik een vast contract.

"Ik werk graag bij DCM omdat ze achter je staan en in je geloven als jij ook laat zien dat je kan en wil werken".

In het magazijn werken we in een ploegensysteem met een vroege en late shift. De ene week staan we in het magazijn waar we orders picken, laden en lossen. De andere week staan we bij een machine die we van A tot Z mogen besturen. Ook zorgen we voor rotatie waardoor je takenpakket elke week anders is.

Ik werk graag bij DCM omdat ze achter je staan en in je geloven als jij ook laat zien dat je kan en wil werken. Ik ben heel blij dat ik mijn plek gevonden heb. Ook zijn er veel collega’s die al jaren in dienst zijn bij De Ceuster en waar je dus al een langere tijd mee kan samenwerken. Door de groei van het bedrijf komen er daarnaast ook steeds nieuwe collega’s bij. Dit zorgt voor een leuke sfeer en het is een uitdaging om nieuwkomers optimaal in te werken. Wat tenslotte bij ons ook zeer centraal staat is open en eerlijke communicatie.