Eline

Administratief bediende/receptioniste bij Belcofeed

Op 2 april 2015 ben ik gestart bij Belcofeed als ondersteunend administratief bediende. Deze opdracht was tijdelijk en zou na een maand aflopen, maar ondertussen duurt die maand al meer dan 4 jaar…

"Flexibiliteit, opvolging en kort op de bal spelen zijn begrippen die de basis vormen van het dagelijkse reilen en zeilen"

Ik ben aan de slag als administratief bediende en receptioniste, met een zeer veelzijdig takenpakket. Enerzijds heb je het administratieve werk. Dit neemt het grootste deel van mijn dag in beslag. Onder administratie valt: alles voorbereiden voor onze productie, productlabels printen, input van vrachtbrieven, afwerken van orders en nog veel meer. Anderzijds werk ik aan de productie- en transportplanning, in nauwe samenwerking met mijn leidinggevende, een andere collega en collega’s Logistiek van ons zusterbedrijf Intraco. De planning kan elke dag wijzigen of omgegooid worden door onvoorziene omstandigheden en dat maakt het uitdagend.

Het leuke aan de job is dat je naast de bergen papierwerk ook nog veel menselijk contact hebt: de telefoon staat bijvoorbeeld nooit stil en alle chauffeurs passeren hier voor de laadinstructies en documenten. Hierdoor komt mijn talenkennis Engels, Frans, Duits ook regelmatig van pas.

Naast de jobinhoud zelf, zorgen mijn collega’s er ook voor dat ik elke dag graag kom werken. Iedereen staat klaar voor elkaar en er wordt zeker wat afgelachen. Bij Belcofeed zelf is het een mannenwereldje, maar als ik door het magazijn moet om zware dozen op te halen,  staan ze allemaal klaar om me te helpen. Naast mijn collega’s van DCM in Grobbendonk, staan wij ook in direct contact met onze collega’s in Antwerpen van Intraco. We stemmen zaken met elkaar af om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en alle klanten tevreden te stellen.

Mijn werk is nooit saai. Het zijn repetitieve taken, maar toch elke keer net iets anders want elke klant is uniek en heeft andere wensen en behoeften. Flexibiliteit, opvolging en kort op de bal spelen zijn begrippen die de basis vormen van het dagelijkse reilen en zeilen.

Kortom, het is leuk werken bij Belcofeed. Het is een boeiende markt met veel kansen. Een goede werksfeer, een gevarieerde job en een leuk team zijn zaken die ervoor zorgen dat ik me elke dag opnieuw voor 200% wil blijven inzetten.